Hverdagsliv / Mammalivet / Reise med barn

Gjester stinker etter tre dager….

Fredag var det endelig ferie! Mini var ferdig i barnehagen, sommerskolen var over og mor hadde levert inn nøkkel og vært på jobb for siste gang. Det er ferie!!! Fire uker med lek, morro, avslapning, bøker og masse forventninger.

Jeg og jentene har tyvstartet med å besøke familie på deres splitter nye sommerhytte (sjekk ut instagrammen til n12_interiorstudio for inspo!!!). Egentlig begynte vi alle ferie på fredag, men far i huset hadde en altfor lang to-do liste og på fjellet var det spådd regn (og familiens to-do liste inneholder beising).

Men en liten jente-tur er aldri å forakte. Vi følte oss skikkelig gærne og la ut på langtur med vår nye el-bil. Det ble litt kål med lading (og herremin for noen køer på de ladestasjonene), men frem kom vi.

Så deilig å nyte sørlandet altså! Ble rent misunnelig (på den gode måten…hvorfor finner jeg ikke et ord for misunnelig som er positivt ladet….anyone???)

Barna storkoste seg med kusinene sine, bading og båtkjøring. Vi fikk også feiret 75 års dagen til mamma med deilig skalldyr.

Bading = lykke

En god venninne av meg lærte meg en gang at besøk er som fisk, det begynner å stinke etter tre dager. Den lærdommen har jeg tatt med meg – for det er ganske så sant. Så etter tre dager med masse gode samtaler og kos bar turen hjem til oslo og pappa. Sommer i Norge altså! Glemmer mellom hver gang hvor fantastisk det er.