Gründerliv / Hverdagsliv / Mammalivet / Ukategorisert

I´m back….

I høst ble jeg med å skrive i et online magasine (sjekk det ut her). To ganger i uken legger jeg ut artikler. Det betyr struktur og mye idemyldring. Utrolig morro, og ganske krevende for et ustrukturert hode som meg. God læring!

Men det betyr at alt skrivefokus har gått dit. Til magasinet. Og da har denne kanalen blitt liggende litt brakk. Jeg har rett og slett vært redd for å bruke opp ideer. Redd for at jeg ikke skal gjøre annet enn å gjenta meg selv, eller for å gå helt tom.

Ja, også må jeg være ærlig å si at det også har gitt litt mer. For mens jeg har noen hundre lesere på hverdagssirkus, er det mange tusen på magasinet. Så først synes jeg valget var lett. Den siste tiden har jeg likevel savnet litt mer hjertenær skriving. I magaisnet ønsker jeg å skrive fra et meta-perspektiv. Skrive noe som de aller fleste kjenner seg igjen i og råd som passer for de fleste. I magasinet er jeg sjelden personlig. Og nå kjenner jeg at det er på tide å åpne igjen. Ha en kanal hvor jeg kan tørre å bjuda litt mer på ting fra egen hvertdag. Litt mer personlig, aldri privat.

Så da håper jeg at du har lyst til å titte innom innimellom. Ikke for å lese hva jeg bedriver dagen med (for det er ganske uintressant), men for inspirasjon og forhåpentligvis litt normalisering av de tingene de aller fleste av oss står i.

Og du, ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål, noe du gjerne vil lese om eller tilbakemeldinger.

jeg gleder meg til å åpne hjertet mitt her. Sikkert ikke hver dag, men forhåpentligvis hver uke.

Ta vare på deg selv og de du er glad i.

Til neste gang,

Marte
XoX

PS: bli gjerne med tettere innpå og følg meg på instagram og facebook

Comments

20. februar 2020 at 00:03

Jeg har akkurat oppdaget magasinet og det er hyggelig å stikke innom fra tid til annen. Det ser hyggelig ut her også og enig med deg at det er viktig å sette grensen der man er komfortabel mellom personlig og privat.

Lykke til videre!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *