Hverdagsliv / Mammalivet

Les og vær glad

Jeg har aldri vokst opp med å lese og er langt fra noen bokorm. Men det ble jo noen 1000 sider i studietiden. Ja, fag da selvsagt. Likevel var det i den tiden jeg fattet interesse for romaner. Jeg tror det var fordi jeg bodde i utlandet, å det å lese norske bøker fikk meg til å føle meg litt hjemme i Norge også.

Jeg syntes krim var det mest tilgjengelige, da snudde liksom sidene seg selv. Slukte alt som var av Jo Nesbø og liknende før jeg avanserte til både pop-litteratur og Nobel-vinnere. Nå høres det kanskje ut som jeg har lest fryktelig mange bøker, og det har jeg ikke. Jeg kaller meg selv en overskudds-leser. Hvilket betyr at stort sett leses det i sommerferien, på hytta og noen perioder hvor energien er litt bedre enn ellers.

I perioder er jeg også flink til å lese mens jeg legger barna. Av og til vil de så gjerne jeg sitter med de til de sovner, og ja – det er jo egentlig helt greit hvis jeg kan ligge ved siden av å lese med en liten klips-på-boka-lampe!

For noen år siden fikk jeg med noen venninner fra området her jeg bor til å starte en liten lese-jam (altså bokklubb;)).

Sommerens lektyre! Den i midte ligger riktignok ustartet enda. Noen som har lest den??

Snakk om vinn-vinn. Jeg får lest bøker (rart hvordan det hjelper med deadlines), jeg får tips til fantastiske bøker fra andre OG – best av alt – kvelder med venninner, gode samtaler og masse latter.

Bøker gir meg påfyll og inspirasjon. Eneste problemet er kanskje at når jeg først har kommet meg inn i boka, vil jeg ikke gjøre noe annet enn å lese. Godt det ikke skjer så ofte 😉

Til neste gang,

Marte
XoX

PS: bli gjerne med tettere innpå og følg meg på instagram og facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *