Mitt hverdagssirkus – litt om meg

Jeg er en Oslo-basert trebarns mor som liker å reflektere og se på hverdagen med et skråblikk. Jeg er en som er lei av lykkejaget og lovnader om harmoni og evig lykke. Det er flest hverdager – så la oss gjøre det beste ut av det. For meg handler livet om overlevelse og kanskje finne lykke i de små øyeblikkene – det er det du vil lese om på denne siden.

Denne bloggen handler mest om hverdagen. Jeg elsker formidling, og derfor har jeg lyst til å dele mine refleksjoner med deg.

Ved siden av denne hobbyen er jeg markedsfører, underviser på høyskole, og jobber som rådgiver med team og kommunikasjon. Jeg er utdannet executive coach og 200RYT yogalærer

Hvis du har noe på hjertet, ta gjerne kontakt med meg på hei@hverdagssirkus.no

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.