Gründerliv

Når det tar to dager å komme seg etter helgen…

Annonse// Clarion hotel The Edge/Ribe Events/Varanger Sea Adventures/Arctic Cruise in Norway/North Experience/Malangen Resort/Bærbar Juice/Prelaten Kro og Scene/AnneBrith Influencerprogram

Denne helgen har bare vært helt amazing!!! Fredag bar det avgårde på tur med 30 fine damer fra Anne Brith Influenser program. På programmet stod det en rekke helt sinnsykt kule eventer, masse læring og foredrag om branding holdt meg!

Jeg må jo si at jeg var ganske stolt over å bli spurt om å dele min kunnskap med denne fine, kloke gjengen! Jeg elsker formidling, derfor gledet jeg meg litt ekstra til helgen.

Den rib-turen er noe av det vakreste jeg har vært med på ever!! Takk til RIbe events/
Annonse// Ribe Events/Arctic Swan/ Varanger Sea Adventure/Arctic Cruise in Norway AS/North Experience/Tromsø Friluftssenter

Fredag kveld ankom jeg et av de fineste hotellene jeg har vært på. Clarion the Edge i Tromsø. Altså, Tromsø i seg selv er jo en helt fantastisk by. Det er noe magisk med lyset og å være omringet av snødekte fjell uansett hvor øyet faller. Så det å deise ned i en kul hotel-bar etter en lang uke med den utsikten er jo en gavepakke i seg selv.

Annonse// Clarion The Edge/Anne Brith Influencerprogram. Sjekk den lobbien a! Dette hotellet er like fint til jentetur, familietur og jobb. Jeg om mini skal definitivt tilbake når vi skal på jentetur til våren. Hennes bestilling etter å ha sett bildene!

Som den nerden jeg er, koste jeg meg ekstra med foredrag og gruppeoppgaver fredag kvel. Først yte så nyte!

Lørdag må ha vært en av de råeste dagene jeg har hatt på lenge. Først masse deilig faglig påfyll. Så få lov å dele det viktigste jeg kan om merkevarebygging til en våken, interessert og nysgjerrig jeg. Beste starten på dagen.

Lunsjen ble servert av nydelige Bærbar,Juice en lokal produsent som disha opp de deiligste wraps, smoothiebowls og andre sunne godsaker. Det skulle vise seg lurt å fylle magen med bra saker – gjorde meg ekstra rustet for en opplevelsesrik dag!

Annonse// Bærbar Juice leverte heeeelt rå mat. Det gjorde sykt godt etter en time på scenen hvor jeg delte tips til merkevarebygging! Jeg valgte meg diggeste wrapen og en smoothiebowl som smakte sjokolade mousse. Nam!

For herregud (er det lov å si???) det vi skulle oppleve nå skriver seg inn i boka som en av de mest spektakulære ting jeg noen gang har opplevd. Ribbtur arrangert av Ribe Events. Altså, ribb i seg selv er jo kult. Men legg på blå himmel, strålende sol, blikkstille vann, helt amazing natur og joik på høyttaleren. Altså, det går ikke an å beskrive. Dette var sjelefred på høyt nivå!!! Eneste jeg drømmer om nå er å ta med familien på en sånn tur – for det der unner jeg alle å oppleve.

Og dagen ble jo ikke dårligere når vi omsider ankom Malangen resort, en vakker perle i vill nordnorsk natur. At de hadde masse små huskyvalper vi fikk kose med var enda en bonus.

Annonse// Malangen Resort. Det fristet veldig å ta med et par av disse tassene hjem! Vil definitivt tilbake til Malangen, både for å henge med hundene og får å nyte sykt digg mat i verdens mest amazing setting. Nordlys så vi og! Altså snakk om opplevelse!

Det som kanskje varmet mest var at nettopp jeg ble kåret til årets blogger. Blant alle disse smarte, flinke, kreative kvinnene var det mitt navn som ble ropt opp. Jeg ble helt rørt! Å vinne en pris bare for å gjøre noe jeg digger. Altså, er det mulig å føle seg så heldig!!!!!

Skulle jeg skrevet om alt vi har gjort og opplevd denne helgen, hadde det blitt en bok. Så det får bli til en annen gang. Men nå sitter jeg her onsdag morgen, og endelig føler jeg at jeg begynner «å «lande». For makan til innholdsrik og lærerik helg skal man jammen lete lenge etter.

Tusen takk til alle dere fine samarbeidspartnere som gjorde dette til en uforglemmelig helg. Og takk til alle dere som lyttet til foredraget mitt – branding- hvordan skape en relasjon til kunden.

Ta vare på deg selv og de du er glad. Og prøv noe nytt å dere – det gir så mye!

Til neste gang,

Marte
XoX

PS: bli gjerne med tettere innpå og følg meg på instagram og facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *