Hverdagsliv / Selvutvikling

Never stop learning

Min mamma ler av meg….hvor mange kurs går du egentlig på?? Joda, over tiden begynner det å bli endel. Jeg elsker å lære!

Faktisk mener jeg at det er viktig å lære livet ut!!! Jeg søker stadig å dykke litt dypere inn i temaer som fasinerer meg. Og med tiden har det jo blitt noen kurs.

I mange år har jeg hatt så lyst til å bli flink til å ta bilder. Ofte ser jeg noe som jeg tenker «å – det må foreviges», men det blir sjelden på skjermen som i tankene. Jeg får det liksom ikke helt til. Så fotokurs har lenge stått på ønskelisten. Jeg er ikke så visuell av meg, så det er ganske langt utenfor hva som kommer naturlig for meg. Men det stopper ikke lærelysten eller nysgjerrigheten!

Så kult å henge med en som virkelig vet hva hun snakker om

Så idag har jeg tilbrakt søndagen på fotokurs med fineste, klokeste Anne-Brith og en fin gjeng som mer eller mindre villige kastet seg ut i det, både som fotografer og modeller 😉

Det å få lov å lære fra de beste er jo en gave i seg selv. Både når det kommer til læring og inspirasjon!!

Det er fremdeles et stykke å gå før jeg kan skryte på meg å være en god fotograf, men jeg har i hvert fall tatt det første steget.

Den som intent våger intet vinner, ikke sant?