Gründerliv / Hverdagsliv

Planlegger du dagen din?

Jeg er egentlig et rotehue. Finnes ikke strukturert og følger stort sett energien på alt jeg gjør. Utrolig fint og effektivt når det funker, men fryktelig dårlig for alle oppgaver jeg ikke liker så godt.

Som grunder funker det i alle fall dårlig. Akkurat nå er det veldig mange jern i ilden, og mange store og små oppgaver som MÅ gjøres, endel som bør gjøres og noen jeg har skikkelig lyst til å gjøre.

Problemet mitt er at jeg merker jeg alltid er litt bakpå. Altså, jeg får alltid gjort det jeg må, men bestandig i siste liten. Med unødvendig mye stress på toppen. Lite hensiktsmessig.

Så nå har jeg gjort noe jeg ikke har fått til før. Jeg har laget meg en ukeplan. Mandager er dag for møter, prepp av forelesning og yogaplanlegging. Tirsdager har jeg undervisning hele dagen og så videre også videre.

I tillegg setter jeg meg ned hver søndag og ser over uken og passer på at de faste dagene fremdeles passer i forhold til møter, planer osv. Jeg justerer og får inn spesifikke ting for den uka. Nå for eksempel er vi inne i en tid med mye foreldremøter og da vet jeg at kveldene ikke er tilgjengelige for jobbing.

Jeg har gjort dette i snart en måned nå, og jeg må si det funker gull altså. Skal vel ikke skryte på meg at jeg alltid følger planen så strengt som jeg kanskje burde, men et skritt i riktig retning.

Har du prøvd å strukturere ukene og dagene?

Jeg har kjøpt meg en genial bok som er delt inn i fire deler (en med ruter, en med linjer, en med prikker og en med blanke sider). Der lager jeg alle planer, huskelister, notater osv osv. I love it. Etter utallige år med leting etter den perfekte boken har jeg endelig funnet den.

Hvordan strukturer du din dag og dine uker?

Så, ta vare på deg selv og de du er glad i. God planlegging!

Til neste gang,

Marte
XoX

PS: bli gjerne med tettere innpå og følg meg på instagram og facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *