Gründerliv

Redaktør….jeg??

I dag er jeg ekstra stolt. Stolt, takknemlig og forventningsfull. I dag er dagen vi har relansert annebrith.no som magasin, og jeg er en del av det!! For en gave, og for en reise det skal bli!

Når jeg var 19 reiste jeg til Nederland på utveksling. Mens jeg var der skrev jeg søknader til universiteter og journalistikk stod høyest på ønskelisten. Jeg kom inn på en bra skole i UK, men en ny kjærlighet skulle holde meg i Nederland og studieretningen ble annerledes.

Noen ganger har jeg angret på det. For jeg elsker jo å skrive. Det er noe med energien mellom meg og tastaturet. Det føles elektrisk. Så da kom bloggen. Langt utenfor komfortsonen, men komfortsonen blir fort glemt når jeg føler tastene klikke lett under fingrene.

Og nå, redaktør i et magasin. Det føles litt uvirkelig, men mest av alt utrolig spennende, morsomt og motiverende. Som om ringen er sluttet. Som om jeg har kommet hjem.

Alt bare fordi jeg har turt å drømme, turt å ta sjanser og turt å tråkke langt utenfor det jeg egentlig tør. Ja, og en god dose arbeid da! Jeg har turt å trosse alle «hva hvis»-tanker, frykten for det økonomiske, frykten for å feile eller blir misforstått.

Så i kveld når jeg legger med, blir det med et smil om munnen. En smil for fremtiden, for håpet og for å ta sjanser. Et smil for alle som støtter og heier på meg. Et smil for å tørre å gjøre det jeg har lyst til, til tross for frykten for å feile eller «bli avslørt»!

Det er noe eget ved det å følge en drøm. Det gir sommerfugler i magen, mandagsgleding og et godt løft i hverdagsenergien. Som jeg gleder meg!

Til neste gang,

Marte
XoX

PS: bli gjerne med tettere innpå og følg meg på instagram og facebook

Comments

Suprlinn
1. oktober 2019 at 01:08

All grunn til å være stolt! Jeg gleder meg til fortsettelsen ❤️❤️❤️Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *