Hverdagsliv / Selvutvikling

Tør du ta sjanser?

Den siste tiden har jeg brukt tid på å finne ut hva min X-faktor er. Det er skikkelig vanskelig synes jeg. Likevel så viktig å tenke over.

De siste seks årene har jeg kastet meg rundt og tatt muligheter langt utenfor min komfortsone så fort muligheten har bydd seg. Noen valg har vært vellykkede, andre ikke fult så mye.

Det jeg har merket meg er andres reaksjoner til de litt ukomfortable «tøffe» valgene jeg tar. Nesten alle sier «du er så tøff» «du tør å satse, jeg skulle ønske jeg også turte» De fleste spør om jeg er redd for å feile.

Ikke alt som glitrer er gull, men hva gjør vel det så lenge det er morro??

Jeg er absolutt redd for å feile, men ikke mer enn at jeg tar sjansen. For jeg tenker at hvis det ikke funker, så får jeg finne på noe annet å gjøre. Det løser seg. Det jeg er mest redd for er kanskje hva andre synes. Er de enige i valgene mine? Synes de det er rart, teit eller uviktig? Likevel kjenner jeg at det ikke veier tungt nok til å holde meg tilbake.

Hva og hvem lytter du til?

For i det store og det hele er det noe med å lytte til hjertet, magefølelsen og så fornuften. I den rekkefølgen. I mange år har jeg følt jeg har mistet magefølelsen, men kanskje jeg bare hadde glemt å lytte. For det er ganske viktig å digge hverdagen, det er jo de det er flest av. Så mitt mål er å fylle livet mitt med ting som gjør at jeg gleder meg minst like mye til mandag som til fredag.

Så lar jeg det være min x-faktor. At jeg tør ta sjanser og håper det fører til mandagsgleding:) Det er jo en grunn til at vi sier det er bedre å ha prøvd å feilet enn ikke å ha prøvd i det hele tatt!

Hva stopper deg fra å gjøre noe du har lyst til, drømmer om eller skulle ønske du turte?

Til neste gang,

Marte
XoX

PS: bli gjerne med tettere innpå og følg meg på instagram og facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *